Haze base

Hoge kwaliteits nevelmachines “made in Germany” Voor een ieder die een degelijke zeer betrouwbare nevelmachine zoekt.

Haze Base Base Hazer Pro

De hazer voor allround toepassing. Deze Pro machine is uniek in zn vorm gebouwd en geleverd in een 19″flightcase. De Base Hazer Pro is voorzien van een zeer stille ventilator. De Base Hazer pro beschikt over traploos instelbaar nevel- output, Fan speed en ingebouwde timer. Het gebruik van de meegeleverde haze-inrichting is nu nog makkelijker door het ingebouwde klik-systeem.

Haze Base Cap Rookmachine

Compact, krachtig en klein. Dat is de juiste omschrijving voor de Base Cap rookmachine. Met een vermogen van 650 watt en een krachtige output is deze krachtpatser geschikt voor ieder evenement. De Base Cap is geproduceerd voor kleinere podia en clubs. Door zijn compacte vormgeving en lichte gewicht, is hij ook uitermate geschikt voor on the road use. De Base Cap wordt gekenmerkt door een laag stroomverbruik en lage vloeistofconsumptie.

Haze Base Cap Cased Rookmachine

Compact, krachtig en klein. Dat is de juiste omschrijving voor de Base Cap Cased rookmachine. Met een vermogen van 650 watt en een krachtige output is deze krachtpatser geschikt voor ieder evenement. De Base Cap Cased is geproduceerd voor kleinere podia en clubs. Door zijn compacte vormgeving en lichte gewicht, is hij ook uitermate geschikt voor on the road use. De Base Cap wordt gekenmerkt door een laag stroomverbruik en lage vloeistofconsumptie. Geleverd inclusief Amptown case.

Haze Base Classic Rookmachine

De rookmachine met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Base Classic is breed inzetbaar door zijn regelbare output en ingebouwde timer. Baanbrekend is het zelfstandige reinigingsproces van het verwarmingselement. Dit is de machine die elke professional wil gebruiken. Door een hele fijne regeling van de pomp is het mogelijk de output te regelen in stappen van 1%. Dus elk gewenst effect kan verkregen worden, van een kleine rookwolk tot een dikke mist. Standaard voorzien van DMX 512 aansluiting 5 polig, een analoge (0-10V) aansluiting en een stand-alone modus op.

Haze Base Classic Cased Rookmachine in Flightcase

De rookmachine in Amptown Case met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Base Classic is breed inzetbaar door zijn regelbare output en ingebouwde timer. Baanbrekend is het zelfstandige reinigingsproces van het verwarmingselement. Dit is de machine die elke professional wil gebruiken. Door een hele fijne regeling van de pomp is het mogelijk de output te regelen in stappen van 1%. Dus elk gewenst effect kan verkregen worden, van een kleine rookwolk tot een dikke mist. Standaard voorzien van DMX 512 aansluiting 5 polig, een analoge (0-10V) aansluiting en een stand-alone modus op. Geleverd inclusief Amptown flightcase.

Haze Base Battery accu rookmachine

Deze rookmachine van Haze Base werkt op batterijen. De Base Battery maakt de reeks van Haze Base compleet.
Als je in de wereld van theater, film, TV, musicals en special effects snel rook nodig hebt, waar je ook bent, biedt de Base Battery de uitkomst.

Haze Base High Power Rookmachine

De Base High Power is een zeer krachtige rookmachine. Hij verenigt de huidige digitale technologie met bewezen techniek en kracht. De zeer krachtige output, de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om een externe ventilator aan te sluiten, zijn de belangrijkste nieuwe eigenschappen van deze machine.

Haze Base High Power Rookmachine in Flightcase

De Base High Power in flightcase is een zeer krachtige rookmachine. Hij verenigt de huidige digitale technologie met bewezen techniek en kracht. De zeer krachtige output, de eenvoudige bediening en de mogelijkheid om een externe ventilator aan te sluiten, zijn de belangrijkste nieuwe eigenschappen van deze machine. De stevige flightcase is een Amptown flightcase dus gegarandeerd goed!

Haze Base M- Base Rookvloeistof

Deze Haze Base M vloeistof is de meest gebruikte vloeistof in de rookmachines van Haze Base (geen Haze) het is een normale nevelvloeistof, die er voor zorgt dat u in een snel tempo het gewenste effect kunt bereiken. Deze nevelvloeistof is niet schadelijk voor de mens en haar omgeving, de nevelvloeistof bestaat uit water en glycol. Haze Base heeft naast de M- vloeistof ook S (quick) en XL (laanaanhoudende) vloeistof in het programma evenals grootverpakkingen zoals 10 en 25 liter cans. Deze zijn op bestelling te verkrijgen.

Haze Base Hazer vloeistof

Deze Haze Base Haze vloeistof is de juiste vloeistof voor de Pro hazer van Haze Base. Het is een haze vloeistof, die er voor zorgt dat u in een snel tempo het gewenste effect kunt bereiken. Deze hazevloeistof is niet schadelijk voor de mens en haar omgeving, de hazevloeistof bestaat uit water en glycol. Haze Base heeft naast de 5 liter can vloeistof ook grootverpakkingen zoals 10 en 25 liter cans. Deze zijn op bestelling te verkrijgen.